Celovite rešitve

naše dobro ime gradimo z natančno in kakovostno izvedbo naših storitev, kar je tudi glavna prioriteta podjetja. Ponujamo celostno izvedbo od ideje do rešitve. V koraku z današnjim časom sledimo smernicam dolgoročnega sodelovanja in iz tega razloga svojo storitev izvedemo ne samo odgovorno, temveč tudi zanesljivo in v dogovorjenem roku.

Odzivna in zanesljiva 24-urna storitev za stranko – to je Regius.’

Poudarek na kakovosti in zaupanju

Izkušnje, ki smo si jih pridobili v teh letih na trgu, nas delajo drugačne. Svoje naloge jemljemo resno in z velikim poudarkom na kakovosti. Da je komunikacija z nami preprosta in zabavna, vsako delovno skupino vse od delovodja do delavca na gradbišču, sestavljajo ljudje, ki govorijo vaš jezik. Mlad kader skupaj z izkušenimi monterji nenehno izobražujemo in usposabljamo, tako da sledimo trendom in smernicam uporabe novih tehnologij in orodij.

‘Motivirano, izjemno zanesljivo in zelo urejeno podjetje – to je Regius.’

Dodana vrednost

Večina naših monterjev je usposobljena izvajati vse vrste del na gradbiščih, zato smo tudi velikokrat nepogrešljivi del naročnikovega gradbišča. Z vami lahko neposredno na gradbišču poiščemo optimalno rešitev, seveda v kolikor izvedba po načrtih ni možna v realnosti, prav zaradi znanja branja načrtov. S certificiranimi varilci, s katerimi pokrivamo vse postopke varjenja (MIG/MAG, TIG in OKSACITILEN) omogočamo, da nastopimo suvereno na svoji poslovni poti.

‘Strokovno, kakovostno in kvalitetno izvedeno delo – to je Regius.’

Vedno pripravljeni

do sedaj smo skupaj z naročniki uspešno zaključili že več kot 400 projektov. Vsak zaključen projekt pripomore k temu, da so naše izkušnje bogatejše in prav z njimi tudi uspešno rešujemo izzive.

Lahko rečemo, da:

  • zaradi velikosti voznega parka, smo bolj fleksibilni na gradbiščih;
  • za svoje delavce rezerviramo spanje maksimalno 20 km stran od gradbišča;
  • nakupujemo kakovostno orodje, s katerim je naš delavec kos vsakemu delu;
  • zaradi prisotnosti na več gradbiščih po Nemčiji, lahko hitro zapolnimo dodatno potrebo po delavcih;
  • o naše vodje gradbišč dosegljive za vas 24 ur/dan.