O PODJETJU

O nas

 

Kadar govorimo o podjetju Regius govorimo o uspešnem podjetju s sedežem v Sloveniji. Naše ime je že več kot 15 let prisotno tako na domačem kot tujem trgu.  Danes lahko z gotovostjo rečemo, da smo se v teh letih uspešno plasirali na trgu Nemčije, saj na njem ustvarimo več kot 93 % svojih prihodkov. Opravljamo dela  v industriji, gradbeništvu ter montaži. Kot glavni specialist vam ponujamo naslednje storitve iz področja:

  • varjenja TIG / VIG, MIG / MAG
  • montaža centralnega ogrevanja 
  • vodo instalacije
  • prezračevanje
  • hlajenja 
  • remonti
  • in druga dela po naročilu 

S približno 100 zaposlenimi iz gradbene stroke (monterji, varilci, inštalaterji, inženirji,…) združujemo številne kompetence, zato vam lahko ponudimo številne storitve. Pri našem delu vedno stremimo k popolnosti, zato so tudi naše zahteve do delavcev zelo visoke. Samo tako lahko nudimo  in vzdržujemo kvaliteto, ki jo od nas zahtevajo stranke.

celovite rešitve
CELOVITE REŠITVE 

Naše dobro ime gradimo z natančno in kakovostno izvedbo naših storitev, kar je tudi glavna prioriteta podjetja. V koraku z današnjim časom sledimo smernicam dolgoročnega sodelovanja in iz tega razloga svojo storitev izvedemo ne samo odgovorno, temveč tudi zanesljivo in v dogovorjenem roku.

Odzivna in zanesljiva 24-urna storitev za stranko – to je Regius.’

Izobražen kader
DODANA VREDNOST 

Večina naših monterjev je usposobljena izvajati več vrst del na gradbiščih, zato smo tudi velikokrat nepogrešljivi del naročnikovega gradbišča. S certificiranimi varilci, s katerimi pokrivamo vse postopke varjenja omogočamo, da nastopimo suvereno na svoji poslovni poti.

‘Strokovno, kakovostno in kvalitetno izvedeno delo – to je Regius.’

dodana vrednost
IZOBRAŽEN KADER

Do sedaj smo skupaj z naročniki uspešno zaključili že več kot 400 projektov. Svoje naloge jemljemo resno in z velikim poudarkom na kakovosti. Mlad kader skupaj z izkušenimi monterji nenehno izobražujemo, usposabljamo, tako, da sledimo trendom in smernicam uporabe novih tehnologij in orodij.

‘Kadar je odzivnost in dosegljivost ključnega pomena – to je Regius. ‘